Dusty Deco

Bilder från dustydeco.com

Symetri


Väskan som blir snyggare med åren.

Den här väskan har faktiskt min mamma ägt en gång i tiden men sen en tid tillbaka är den i min ägo! Och den blir verkligen snyggare och snyggare i skinnet varje gång jag använder den. Jag tror vi kommer ha ett livslångt förhållande.

Typografi


Kaffekoppar för studenten


Bilder från day.dk

Höstens färg

'
Hösten absolut flitigaste färg är direkt hämtad från din gamla cykel, bil eller trapp!

Paul U Bergström


Under hösten var jag en vecka på PUB och hade min praktik. Tillsammans med Dekoform gjorde vi om fönstren mot Drottninggatan och temat var höstjackor. En bra skyltning där de färgade podierna och väggarna lättar upp en period där de mörka tonerna och färgerna brukar dominera.

Manligt mys

Bilder från hm.com

LAMPOR


"Jag måste bara blogga!"

Min flickvän har gått och blivit en som vaknar på morgonen och säger nått i stilen med, "jag måste blogga". Trodde jag hörde fel men så var inte fallet.
Iallafall så kan vi konstatera att jag misslyckas totalt varje gång jag själv ska försöka blogga. Jag trodde verkligen att jag skulle bli en bättre bloggare den här gången och hela mitt syfte när jag skaffa bloggen var att uppdatera mina nära och kära med vad som sker i Växjö där jag pluggar. Hur många inlägg har det blivit sen jag flytta ner? NOLL!
Nu ska jag och min kära ut och göra stan. Jag är på jakt efter en ljusslinga.

RSS 2.0